Hoppa till sidans innehåll

Premiärdag för "Labyrinten"

18 JUL 2020 20:18
Första dagen klar med väldigt nöjda besökare!
  • Uppdaterad: 18 JUL 2020 20:18

Då var första dagen avklarad och vi hade redan klockan 10.00 besök av Nerikes Allehanda och deras reporter Rikard Berglin. Rikard både provade att springa en bana samt intervjuade Emil och Henrik och det finns en artikel från tidningens besök HÄR.

Trots att ingen större marknadsföring har gjorts av Labyrinten så dök det ändå upp en hel del nyfikna deltagare varav kan nämnas familjen Wennblom från Hagaby som hade tagit med sig stora släkten från Malmö för att springa labyrintbanor.

Nu kommer Labyrinten att vara obemannad i två dagar tills tisdag då vi åter är på plats mellan klockan 14.00 - 19.00. Det går dock bra att springa ändå med hjälp av en mobilapp som används för att "stämpla". Instruktioner om hur det går till finns HÄR.

Labyrinten är bemannad följande tider:
- Tisdag och Torsdag 14.00 - 19.00
- Lördag, 10.00 - 16.00

Övriga tider kan du ändå ”utmana labyrinten” med hjälp av en mobilapp som du kan hämta ned gratis från Appstore eller Google Play. Med mobilappen kan du springa någon av de fem ”banor” som finns. Det enda du behöver göra är att ladda ned och skriva ut en ”labyrintbana” och bege dig till Markaspåret.

Det finns fem (5) olika banor att välja mellan och vi bygger om labyrinten varje söndag och skapar då fem nya banor.

Här kommer en webblänk till en film från dagen HÄR

Skribent: Björn Alpberg
Epost: Adressen Gömd

 


 

 

Almby IK Klädshop - beställ här